Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Mentsec It
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Creare website, optimizare SEO, promovare online
700 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Mentsec IT te ajuta sa devii cunoscut in mediul online printr-un pachet de servicii ce au ca scop cresterea notorietatii afacerii tale pe internet.

Pachetul oferit, ce are ca scop promovarea online intr-un mod rapid si profesional, are la baza urmatoarele servicii:
1) Creare pagina web
2) Promovare si indexare pagina web in motoarele de cautare
3) Mentenanta asupra paginii web
4) Promovare si sincronizare a siteului in retelele de socializare

Cum lucram?
Analizam afacerea si domeniul de activitate, incercam sa gasim impreuna cele mai avantajoase solutii. Pagina web va avea o structura bine stabilita cat si un design atractiv astfel incat sa evidentiem aspectele cele mai importante ale afacerii, dar si avantajele de care vor beneficia clientii ce vor apela la serviciile oferite de catre business-ul dumneavoastra.

Incercam sa le aducem clientilor nostri o crestere a afacerii cat mai rapida fapt pentru care am implementat un concept nou. Oferim posibilitatea oricarui client de a alege un abonament personalizat pe care il vom construi impreuna. Facand o analiza asupra afacerii vom sti exact de unde pornim, cui ne adresam si unde dorim sa ajungem.

- Privind din perspectiva promovarii in urma analizei, vom sti exact care care sunt clientii si cum vad clientii ceea ce vindem, fie produse sau servicii.
Un site creat caruia nu ii se acorda atentie pe conceptul de promovare si mentenanta este ca un produs bun de care nimeni nu stie.

- Alegand MENTSEC IT aveti avantajul de a va bucura de cele 4 servicii la semnarea unui contract/abonament pe o durata de 6 sau 12 luni. Costurile paginii web vor fi amortizate de abonamentul lunar pe care il alegeti. Le terminarea abonamentului clientul devine proprietarul unei afaceri bine promovate in mediul online cat si detinatorul paginii web.

Comunicare este cheia sucesului!
Impreuna vom construi siteuri care construiesc afaceri de succes!

Pentru informatii suplimentare, nu ezita sa ne contactezi.
Tel: 0756804558
Web: www.mentsecit.ro
Din Gura in Gura
Alte Produse